ViaBTC tar tillbaka sina lönsamma Crypto Cloud Mining

ViaBTC tar tillbaka sina lönsamma Crypto Cloud Mining Services inför toppmöjligheter

Alla marknader är cykliska och kryptovalutamarknaderna skiljer sig inte åt. På kryptobubblans höjdpunkt 2017 ville alla komma in i Bitcoin. Människor klättrade för att köpa tillgången och altcoins på börser som CoinEx, medan andra tog gruvmetoden genom att bidra till det underliggande blockchain-nätverket.

Men när den hausseartade cykeln slutade blev kryptogruvan mindre lönsam och tjänster som molnbrytning försvann. Mining av digitala tillgångar har dock blivit lönsamma än en gång, nu när dessa tillgångar Bitcoin Code når de värderingar som de uppnått i de svindlande höjderna under 2017-rallyet.

Den lukrativa möjligheten har orsakat en efterfrågan på molntjänster för gruvkryptering och gruvpoolen ViaBTC har lanserat en ny och förbättrad version av sina populära molntjänster.

ViaBTC lanserade nya BTC- och ETH Cloud Mining-kontrakt när krypto återupptas

ViaBTC, den välkända Bitcoin-gruvpoolen, och leverantören av kryptogrindstjänster och -produkter, har tagit tillbaka sina molngruvkontrakt för Bitcoin och Ethereum.

De nya kontrakten innehöll toppmoderna maskiner med en jämn och stark hash-hastighet. Så mycket som 17PH / s erbjuds för BTC, medan ETH-kontrakt är knutna till 44GH / s.

Kunder kan registrera sig för olika längdvillkor och betala med en mängd olika kryptotillgångar, inklusive USDT, BTC, BCH, ETH eller LTC. Tjänster och priser för molnbrytning är perfekta för individer eller entusiaster som vill komma in i kryptovaluta.

Det är ett smart sätt att investera betydande medel på avancerad utrustning och en korrekt installation. Cloud mining-kontrakt som utnyttjar ViaBTCs hashkraft ger bästa möjliga avkastning.

Och när institutioner börjar växa sin omfattande verksamhet blir gruvutrustning av hög kvalitet svårare att få tag på. Lösningen, säger Eddie Jiang, Partner och COO för ViaBTC, är deras molntjänster.

„Genom att lansera molntjänsten har vi sänkt gruvtröskeln“, säger Eddie Jiang, partner och COO på ViaBTC. „Även om det finns fler institutionella aktörer som kommer in i denna bransch för att starta stora gruvgårdar, kan enskilda gruvarbetare fortfarande delta och dra nytta av att köpa molngruvkontrakt.“

Varför Cloud Crypto Mining är den perfekta lösningen för individer på den institutionsdominerade marknaden

Crypto mining för individer blir ännu dyrare att börja på grund av de höga avkastningarna. Detta har också gjort det mer attraktivt för större spelare som nu kommer i rymden i massor. Genom att utnyttja ViaBTC-kontrakt istället för att köpa dyr utrustning är inte bara avkastningen bättre totalt sett, utan det är en mycket mindre riskabel situation.

Tänk till exempel på ett scenario där gruvutrustningen du spenderade en förmögenhet på plötsligt går sönder eller överhettas. Du sitter fast utan några inkomster för att kompensera för de pengar du lägger ner, och du kan hamna fast med en dud av en rigg.

ViaBTC kan rädda dig ur situationer som dessa eftersom de tar risken för trasig utrustning och får dig omedelbart tillbaka på rätt spår utan några hicka. I grund och botten är det som att betala för en hel gruvarbetskraft till ditt förfogande, för bara en bråkdel av kostnaden.

För att lära dig mer om ViaBTCs nyligen lanserade molntjänsttjänster, besök www.viabtc.com/cloudmining/products.

About