Bitcoin-pris går til $ 20K, deretter $ 65K

Milliardærinvestor Mike Novogratz: Bitcoin-pris går til $ 20K, deretter $ 65K

Tidligere hedgefondforvalter Novogratz er grunnlegger og administrerende direktør i Galaxy Digital, „en diversifisert innovatør av finansielle tjenester og investeringsstyring innen sektoren for digitale eiendeler, kryptovaluta og blockchain“

Tidligere hedgefondforvalter Novogratz er grunnlegger og administrerende direktør i Galaxy Digital, „en diversifisert innovatør av finansielle tjenester og investeringsstyring innen Bitcoin Up sektoren for digitale eiendeler, kryptovaluta og blockchain.“

I forrige uke, under et intervju med Alex Saunders i episode E734 av „Nugget’s News“ -kryptopodcasten, snakket Novogratz om hvordan han først kom inn i krypto, og hvor mye han betalte for en bitcoin den gang:

“Jeg ringte fra en venn av meg. Han spurte meg om Bitcoin, og jeg hadde aldri hørt om det. Han hadde flyttet ut til vestkysten – alle snakket om Bitcoin – og så gjorde jeg 15 minutters undersøkelse, og var som ‚ah kul teknologisk teknologi, libertarer liker det‘ …

“Dette var i 2012. Vi er i den europeiske finanskrisen. Kineserne kjøpte … så mine første kjøp av Bitcoin var på rundt $ 95, og de var veldig spekulative. Jeg kjøpte den fordi jeg trodde den skulle gå opp.

“Og da jeg begynte å se på det, gravde jeg inn, tenkte jeg at dette kunne være kult. Så jeg ringte til en venn av meg – Dan Moorhead fra Pantera [Capital] – som jeg hadde investert med da han drev et makrofond for noen år tidligere. Jeg hjalp med å så makrofondet hans …

„Jeg sa“ Morehead, ta en titt på dette; Jeg har ikke nok tid. ‚Og etter to uker ringte han meg tilbake og sa‘ Dude, dette kommer til å forandre verden ‚… Så vi bestemte oss – Pete Briger, min andre partner, meg selv og Dan – at vi ville kjøpe en haug med Bitcoin og til Dans kreditt kjøpte han mye. Vi var mye rikere enn Dan den gangen, og så kjøpte han mye Bitcoin – omtrent tretti tusen bitcoin – for seg selv, og så er vi som ‚Jeg får $ 30,001‘ fordi vi ikke kunne la ham få mer enn vi hadde; så vi er omtrent det samme.

Vel, i går, etter at Game of Thrones-skuespillerinnen Maisie Williams kjørte en Twitter-avstemning for å spørre henne 2,7 millioner følgere om hun skulle bli Bitcoiner, fortalte Novogratz henne at hun burde og forklarte hvorfor:

Jeg kjøpte mer $ BTC i går kveld kl 15800. Det kommer til 20k og. Til 65 k. Nettverkseffekten har tatt over. Jeg ser mange nye kjøpere, og det er veldig lite tilbud. Det er en enklere handel her på 11k. Så JA, kjøp den.
– Mike Novogratz (@novogratz) 17. november 2020

Hans andre tweet er ganske interessant fordi den også avslører at han kjøpte mer Bitcoin så sent som søndag (15. november) til en pris på $ 15 800 per bitcoin. I følge tweeten nedenfor ser det ut til at Novogratz også investerte i Ether (ETH) 15. november, og at han er bullish på begge:

Mange venner som spurte meg om de savnet kryptorallyet. FWIW, jeg kjøpte flere $ BTC og $ ETH i går kveld. # kul.
– Mike Novogratz (@novogratz) 16. november 2020

Det er verdt å påpeke at i forrige ukes intervju med Alex Saunders avslørte også Novogrtz at han rundt slutten av 2015 kjøpte sin første 500 000 ETH fra Ethereum-skaperen Vitalik Buterin:

“Ether handlet [til] rundt 95 cent. Det var ikke lett å kjøpe den gang … Så min første eter kjøpte jeg faktisk fra Vitalik.

“Jeg ringte ringte ham opp. Jeg møtte ham en gang på en middag. H husket meg ikke, kjente meg ikke, men de syntes det var bra for samfunnet å ha en Wall Street-fyr som kjøpte.

“Så, jeg kjøpte en halv million eter til 99 cent, eller 98 cent; han endret prisen i siste øyeblikk fra $ 0,98 til $ 0,99. Jeg hadde ventet for lenge, og prisen gikk opp … Og så ble jeg virkelig mer en kryptomak. „

About