Ammattimainen sijoittaja ja CNBC-avustaja Jon Najarian puhuu Bitcoinista

Äskettäisessä haastattelussa entinen NFL-pelaaja, ammattimainen sijoittaja, rahoitusmarkkinoiden analyytikko ja CNBC: n avustaja Jon Najarian puhuivat siitä, kuinka hän sijoittaa salaustekniikkaan (ja erityisesti Bitcoiniin) henkilökohtaiseen salkkuunsa.

Hänen CNBC-biojensa mukaan Najarian oli linjapelaaja Chicago Bearsille , joka on yksi National Football League (NFL) -joukkueista, joka on ammattimainen amerikkalainen jalkapalloliiga, joka koostuu 32 joukkueesta, ennen kuin hänestä tuli ammattimainen optiokauppias.

Vuonna 2005 perusti yhdessä veljensä Peten kanssa optio-uutis- ja koulutusyrityksen optionMONSTERin ja online-välitysyrityksen tradeMONSTERin. Vuonna 2016 TradeMonster myytiin E * Tradelle 750 miljoonalla dollarilla.

Hän on myös perustaja Najarian Advisors & Najarian Family Office -yritykselle, joka „neuvoo tai käy kauppaa institutionaalisille sijoittajille ja tarjoaa varainhoitoa varakkaille sijoittajille“.

Vuonna 2016 Jon ja Pete Najarian perustivat Market Rebellion -yrityksen , jonka tavoitteena on kouluttaa yksittäistä sijoittajaa.

Haastattelussa Anthony Pomplianon kanssa (alias „Pomp“) – Pomp Podcastin jaksosta # 329 – Najarian puhui Wall Streetistä samoin kuin salauksesta yleensä ja erityisesti Bitcoinista.

Mitä tulee sijoittamiseen salaustekniikkaan, hän sanoi:

„Minulla on kuukausittain todennäköisesti 5–10% digitaalista omaisuutta, ja melkein kaikki se on Bitcoin. Pieni Ethereum, mutta enimmäkseen Bitcoin. Minulla on pieni Litecoin, pieni Stellar, mutta todella minä „Bitcoinista. Olen siellä, koska itsesi kaltaiset kaverit, kuten Peter Brigerin kaltaiset linnoituksessa, saivat minut todella psyykkiseksi …

„Sain ensin osallistua noin 300 dollarilla, tajusin, etten tiennyt mitä helvettiä tein, en osallistunut uudestaan, ennen kuin se oli lähempänä 1.700 dollaria. Joten kaipasin siitä kovin paljon ja en myynyt kun se sai yli 18 000 dollaria tai 19 000 dollaria. En purkautunut. Olisin näyttänyt neroelta, jos tekisin. “

Najarian kertoo, että Wall Streetin pelaajat lisäävät salaa Bitcoin-omistuksiaan:

„Uskon, että monet heistä haluavat pitää sen hiljaa astuessaan sisään, koska he ajavat sitä. En tarkoita, että he ajaisivat sen suhteen, kuinka [Bitcoin] toimii. Tarkoitan, että“ Työnnän hintaa liian nopeasti liian nopeasti.

„Joten täsmälleen samat kaverit, jotka tietävät, ettet halua Goldmanin tietävän ostavansa FireEye tai Uber tai Microsoft, koska he ajavat sen eteenpäin.

„Nuo samat kaverit istuvat siellä ajatellen, että pidän todella tästä leikistä täällä Bitcoinissa, mutta en aio sanoa siitä paljon, ennen kuin olen saanut tarpeeksi näitä juttuja, koska me molemmat tiedämme, että sen lohkot erottuvat ja joten heidän on pysyttävä tutkan alla näiden keräysten kanssa. “

Najarian on varma Bitcoinin pitkän aikavälin tulevaisuudesta:

”Uskon, että se on juuri saanut jalansijan, joka on niin suuri verrattuna muuhun, verrattuna kultaan, osakkeisiin, futuureihin verrattuna… Se ei ole vielä vahingoittanut dollaria, mutta lopulta se, mitä teemme, satuttaa dollaria, ja se satuttaa lapsiani.

„Se saa satuttaa vuosia tulevaisuuteen, kaikki tämä lisäpääoman tulostaminen. Ja sitä minä rakastan Bitcoinin kaltaisissa digitaalisissa hyödykkeissä.“

Yksi esimerkki tunnetun Wall Streetin pelaajista, jotka ovat hiljaa investoineet Bitcoiniin, on amerikkalainen miljardööri liikemies ja hedge-rahastojen hoitaja Marc Lasry , joka on Avenue Capital -konsernin perustaja, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja , samoin kuin toinen omistaja Milwaukee Bucks, yksi 30 joukkuetta National Basketball Association (NBA), joka on amerikkalainen miesten ammattikoripallo liiga.

Lasry kertoi CNBC-näytökselle „Squawk Box“ 18. heinäkuuta 2018 pidetyssä haastattelussa , että hän oli sijoittanut „noin yhden prosentin“ henkilökohtaisesta varasta Bitcoiniin

Lasry kertoi saapuneensa Bitcoiniin „muutama vuosi sitten“ (niin, että se olisi voinut olla noin 2013-2014), mutta hän „osti paljon enemmän“ „viime vuonna“ (ts. 2017–2018), kun keskimääräinen hinta Bitcoinille oli 5 000–7 500 dollaria.

Lasery jatkoi toivovansa, että kun Bitcoin „pääsee enemmän valtavirtaan ja kun yhä useammat markkinat antavat sen käydä kauppaa siellä, missä sillä voi vapaasti käydä kauppaa,“ hinta voi nousta „20 000 – 40 000 dollariin“.

Lopuksi hän sanoi, että syy hänen pitämiseen Bitcoinista johtuu siitä, että „se on se, johon kaikki tulevat“ ja tämä tarkoittaa, että Bitcoinista tulee „se, josta tulee suurin markkinoiden hyöty“.

About